Mercedes-Benz EQS redefinește conceptul de lux electrificat, oferind o experiență de condus extraordinară, o autonomie impresionantă și un nivel de confort și rafinament rar întâlnit.

 

Un design futurist și elegant:

EQS impresionează prin designul său futurist și elegant, cu linii fluide și o siluetă aerodinamică. Grila frontală Black Panel distinctivă ascunde o serie de senzori și camere, conferind vehiculului un aspect modern și minimalist. Farurile LED cu design Matrix oferă o vizibilitate excelentă, în timp ce stopurile LED cu efect de lumină dinamică oferă un spectacol vizual unic.

Un interior spațios și luxos:

Interiorul EQS este o oază de lux și confort, oferind spațiu amplu pentru toți pasagerii. Scaunele ergonomice sunt reglabile electric și pot fi încălzite, ventilate și masate. Un ecran curbat Hyperscreen de 56 de inch domină bordul, oferind o experiență de infotainment intuitivă și captivantă. Materialele premium și finisajele impecabile creează o atmosferă rafinată și exclusivistă.

Performanță electrificată:

EQS este disponibil cu o gamă de motorizări electrice puternice și eficiente, care oferă o accelerație rapidă și o autonomie impresionantă. Modelul EQS 580 4MATIC are o putere totală de 522 CP și un cuplu de 850 Nm, oferind o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde și o autonomie de până la 771 de km. Bateria de 108,4 kWh poate fi încărcată de la 10% la 80% în doar 31 de minute cu un încărcător rapid DC.

Tehnologie avansată:

EQS este dotat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer și de siguranță de ultimă generație, care fac din condus o experiență mai sigură și mai plăcută. Sistemul Drive Pilot permite o conducere autonomă de nivel 3, oferind șoferului mai mult confort și relaxare în trafic. Sistemul MBUX Hyperscreen oferă o experiență de infotainment intuitivă și captivantă, cu o serie de funcții personalizabile.

Caracteristici cheie ale noului Mercedes-Benz EQS:

  • Design futurist și elegant
  • Interior spațios și luxos
  • Performanță electrificată puternică și eficientă
  • Autonomie impresionantă de până la 771 de km
  • Tehnologie avansată de asistență pentru șofer și siguranță
  • Sistem de infotainment MBUX Hyperscreen

De ce să alegeți un Mercedes-Benz EQS?

Mercedes-Benz EQS este alegerea perfectă pentru cei care caută un sedan electric de lux care oferă o combinație imbatabilă de performanță, confort, rafinament și tehnologie. EQS este un vehicul versatil care poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, de la naveta zilnică la călătorii lungi și aventuri în aer liber.

Modelul EQS de la Mercedes, oferă o tehnologie avansată și confort superior. Aceste autovehicule noi de vânzare îmbină luxul cu performanța ecologică, redefinind standardele în industrie. Mercedes continuă să inoveze, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect adaptat nevoilor clienților săi exigenți.

Cât costă un Mercedes-Benz EQS?

Prețul unui Mercedes-Benz EQS începe de la aproximativ 127.350 de euro pentru modelul EQS 580 4MATIC și poate ajunge până la 157.400 de euro pentru modelul EQS 580 4MATIC. Prețul final poate varia în funcție de specificațiile alese.

Autovehicule noi de vânzare:

Vă invităm să vizitați dealerul nostru autorizat Mercedes-Benz pentru a afla mai multe despre noul Mercedes-Benz EQS și pentru a programa un test drive. Experții noștri vă vor sta la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie și pentru a vă ajuta să alegeți modelul EQS potrivit pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *