Gardul este unul dintre cele mai intime structuri pentru fiecare persoana. Gardul creeaza un loc in care te conectezi cu natura, fara a parasi conturul si a pierde confortul casei tale. Spatiul creat de un gard este acest loc feeric, unde poti sa fii singur cu gandurile tale sau sa stai impreuna cu toti cei dragi la aer curat.

Cea mai obisnuita si mai usoara cale de a inconjura aceasta zona preferata este gardul.

Plasa gard

Un avantaj al gardului din plasa este durabilitatea. Acesta este cel mai masiv gard din trecut, care este inca preferat datorita utilizarii sale pe scara larga si durabilitatii. Este cea mai ieftina optiune de instalare a unui gard.

Cu un cost redus si o instalare usoara, plasa gard este o alegere preferata pentru imprejmuirea tuturor tipurilor de parcele, spatii si curti pentru toate tipurile de cladiri si este, de asemenea, utilizata in agricultura, cresterea animalelor si multe altele.

Gard viu

Un gard viu are mai multe avantaje si poate inlocui un gard traditional din lemn sau din beton, desi in multe cazuri, poate coexista cu acesta, atat functional, cat si estetic.

Un gard viu bine conceput, cu plante impresionante, da culoare si respiratie curtii si functioneaza in acelasi timp ca un gard frumos si natural pentru casa ta.

In plus, un gard inalt poate oferi si umbra vara, poate proteja de vant, reduce zgomotul exterior si poluantii rutieri si poate asigura intimitatea vietii personale. Pentru crearea gardului viu poti alege arbusti ornamentali si aromatici, pomi ornamentali si fructiferi, precum si plante cataratoare.

Arbustii, desi cresc putin mai incet, au mai multe avantaje, deoarece sunt foarte rezistenti, nu au nevoie de ingrijiri speciale de cultivare si nu necesita sprijin special pentru a creste.

Citeste continuarea aici: Garduri pentru intimitatea curtii tale

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}