Desi ceasul de perete, asa cum il cunoastem astazi, a existat in forme foarte similare de sute de ani, nu se poate nega faptul ca utilizarea practica a ceea ce a fost conceput in primul rand ca instrument de masurare a timpului, este in scadere.

Fie ca este vorba de smartphone-ul tau, de ceasul tau inteligent, de laptopul tau sau de ceasurile incorporate in aparatele tale, este probabil sa te afli aproape intotdeauna aproape de ceva care masoara timpul, chiar si fara un ceas traditional de podea sau de perete in camera.

Cu toate acestea, exista mai multe avantaje pentru care ar trebui sa utilizezi ceasuri de perete in casa ta.

Avantajele unui ceas de perete modern

Iti prezentam unele dintre cele mai importante avantaje ale unui ceas de perete modern:

– Te calmeaza – desi cu totii am avut momente, cand asteptam pentru a intra la un interviu sau ca cineva drag sa ajunga acasa, cand verificarea repetata a unui ceas a indus o anxietate usoara, zgomotul cald si bland al unui ceas este extrem de linistitor si de placut in conditii normale si ca zgomot de fundal general. In functie de mecanismul ceasului de perete, fiecare ceas va scoate un sunet diferit.

– Ceasurile de perete sunt practice – chiar si cu necesitatea zilnica diminuata a unui ceas de perete, exista ceva linistitor in prezenta acestuia. Indiferent daca curentul se opreste, telefonul tau se afla in cealalta camera sau incerci sa fii subtil, un ceas de perete iti va oferi in mod constant raspunsul dintr-o simpla privire.

– Ceasurile sunt o expresie a personalitatii – exista nenumarate ceasuri pe piata astazi, variind in intregul spectru de stiluri, costuri, culori, sunete si dimensiuni. Te simti nostalgic? Poti cumpara in continuare un ceas de perete vintage sau un ceas bogat in sculpturi si sunete traditionale.

Iti place designul modern? Exista ceasuri de perete metalice minimaliste special concepute in sensul acesta. Esti interesat de art deco? Exista si pentru tine ceasuri colorate si fascinante din punct de vedere geometric. Poti alege chiar un ceas de lemn care sa se asorteze cu restul mobilierului.

Si lista continua – indiferent daca vrei un ceas care sa iasa in evidenta sau unul care sa se integreze perfect, exista un ceas de perete care se potriveste perfect stilului tau de viata;

Citeste continuarea aici: De ce ai nevoie de un ceas de perete si cum sa il pozitionezi

{{clean}}