Cateva idei practice pentru redecorarea bucatariei

Cateva idei practice pentru redecorarea bucatariei

Ei bine, nu e necesara renovarea intregului spatiu pentru un aspect complet nou. Daca iti doresti sa te mentii in tendinte, iti prezentam noua moduri foarte simple prin care iti poti infrumuseta si improspata rapid bucataria.

Schimbarile mici pot avea un impact major in crearea unui decor sofisticat, daca stii cum sa pui in valoare fiecare lucru.

Schimba manerele dulapurilor


Cel mai rapid si ieftin mod de a oferi un alt aer bucatariei tale este schimbarea manerelor dulapurilor.

Inlocuieste pernele pentru sezut


Pentru a improspata atmosfera foarte repede, adauga putina culoare in bucataria ta. Poti face asta prin schimbarea pernelor pentru sezut. Ai la dispozitie o varietate de textile de bucatarie in diferite nuante si imprimeuri, asa ca ramane la aprecierea ta daca alegi ceva mai clasic, mai modern sau mai extravagant.

Schimba tapiteria banchetei


Completeaza bucataria cu tesaturi deosebite, confortabile, ca sa creezi un loc confortabil pentru orice moment al zilei. Daca ai o bancheta, e suficient sa-i schimbi tapiteria pentru a improspata rapid decorul.

Adauga ghivece cu plante aromatice


Plantele aduc o pata de culoare in orice incapere si schimba intreaga atmosfera prin frumusetea lor. Ca sa imbini functionalitatea cu designul, opteaza pentru plantele aromatice.

...

Citeste continuarea articolului aici: Cateva idei practice pentru redecorarea bucatariei.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze