Termenii tuning includ accesorii auto care, in general, nu sunt necesare pentru functionarea vehiculului. Dar vopseaua etrierului de frana, foliile de design sau amenajarile interioare joaca un rol important in personalizarea unei masini.

De fapt, nu tot ce este distractiv trebuie sa fie rational.

Exista, de exemplu, filtre de aer sport pentru un sunet bogat al motorului, amortizoare sport si garnituri de evacuare sic. De asemenea, lumini de designer si sisteme hi-fi multimedia precum difuzoare sau ecrane, care pot fi cumparate ieftin din magazinele online sau cele fizice. In special, gama de tehnologie a sasiului este impresionanta.

Magazinele online ofera arcuri sport individuale, seturi intregi de arcuri si distantiere pentru roti.

Accesorii tuning auto

Iti poti rasfata masina cu acel ceva care sa o faca sa iasa in evidenta din multime cu piese de tuning si stil. Nu exista limite pentru posibilele combinatii de elemente individuale. Modificarile adecvate aduse vehiculului creeaza un exemplar cu adevarat unic ca expresie a personalitatii tale.

Practic, autovehiculele sunt mai mult decat un simplu mijloc de transport pragmatic. Sunt utilizate cu emotii si pasiune. Sportivitatea si dinamica sunt in prim plan la reglaj, dar si confortul unui vehicul poate fi imbunatatit.

In cele din urma, valoarea vehiculului poate fi marita si prin masuri de stil specifice.

Ce tipuri de tuning exista?

Reglajul motorului

Reglajul motorului creste puterea motorului prin cresterea presiunii medii, a deplasarii si a vitezei. Una dintre cele mai recente tendinte este chip tuning, care imbunatateste electronic performanta motorului. Alte accesorii ale motorului includ filtre de aer sport.

Acestea protejeaza motorul de contaminare si pot chiar reduce consumul de combustibil in anumite cazuri. Esapamentele sport fac, de asemenea, parte din reglarea motorului, dar sarcina lor principala este de a crea un sunet mai puternic al motorului.

Reglajul corpului

Citeste continuarea aici: Accesorii auto pentru imbunatatirea masinii tale